Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualni Identitet

Jae Murphy

Vizualni Identitet Negativni prostor je korišten jer budi znatiželju i gledatelji ga zapamte jer im se svidi kada dožive taj "Aha!" trenutak. U znak su uklopljeni inicijali J, M, fotoaparat i tronožac u negativnom prostoru. Budući da Jae Murphy često fotografira djecu, velike stepenice formirane imenom te nisko postavljeni fotoaparat sugeriraju da su djeca dobrodošla. Korištenjem negativnog prostora u vizualnom identitetu daje se jedna nova dimenzija svakom elementu i potvrđuje istinitost slogana “An Uncommon View of the Commonplace” (Nesvakidašnji pogled na svakodnevno).

Kuhinjski Dodaci

KITCHEN TRAIN

Kuhinjski Dodaci Korištenje različitih stilova kuhinjskih instrumenata stvara neuredno okruženje za kuhanje osim vizualne smetnje. Stavljajući to ukratko, pokušao sam napraviti objedinjeni set ovih popularnih kuhinjskih dodataka koji se obično koriste u svim kućama. Ovaj dizajn je u potpunosti inspiriran kreativnošću. "Ujedinjeni oblik" i "Ugodan izgled" dvije su njegove karakteristike. Osim toga, tržište će ga dočekati zbog svog inovativnog izgleda. Ovo će biti prilika za proizvođača i kupca da se u jednom paketu kupi 6 posuđa.

Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 2

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 2 osmišljen je kako bi prkosio prirodi sigurnosnih proizvoda i umanjio zastrašivanje i strah od tehnoloških i psiholoških aspekata. Njegov dizajn reinterpretira poznate elemente kućnog računala kako bi pružio prijatan izgled ruralnim građanima oko Tajlandske granice. Glasovni i vizualni sadržaji na zaslonu korisnici prvi put vode korak po korak. Dvoslojni ton na ploči za ispis prsta jasno označava zone skeniranja. MBAS 2 jedinstveni je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući više jezika i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.

Salon

From The Future

Salon Izložba proizvoda: U izložbenom salonu izloženi su obuća i sportska oprema koja je proizvedena tehnologijom ubrizgavanja. Mjesto, izgleda kao proizvedeno s prešanjem kalupa za ubrizgavanje. U načinu proizvodnje mjesta, komadi namještaja kao da su povezani s proizvedenim u kalupu za ubrizgavanje kako bi se stvorila cjelina. Grube trake za šivenje na stropu ublažavaju svu tehnološku vizualnost.

Stolica

SERENAD

Stolica Poštujem sve vrste stolica. Po mom mišljenju, jedna od najvažnijih i klasičnih i posebnih stvari u dizajnu interijera je stolica. Ideja o stolici Serenada dolazi od labuda na vodi koji se okrenuo i stavio joj lice među krila. Možda sjajna i glatka površina stolice Serenad s drugačijim i posebnim dizajnom napravljena je samo za vrlo posebna i Jedinstvena mjesta.

Fotelja

The Monroe Chair

Fotelja Upečatljiva elegancija, jednostavnost ideje, udoban, dizajniran s obzirom na održivost. Monroe stolica je pokušaj drastičnog pojednostavljenja procesa proizvodnje koji se odnosi na izradu fotelje. Iskorištava potencijal CNC tehnologija da u više navrata izrezuju plosnati element iz MDF-a, a ti se elementi zatim slože oko središnje osi kako bi oblikovali kompleksno zakrivljenu fotelju. Stražnja noga postupno se postavlja u naslon za leđa, a naslon za ruku u prednju nogu, stvarajući izrazitu estetiku u potpunosti definiranu jednostavnošću proizvodnog postupka.