Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Etikete

Propeller

Etikete Propeller je kolekcija duhova iz raznih dijelova svijeta, povezana s temom zračnih putovanja i pilot putnikom kao karakterom marke. Značajke svake vrste pića izložene su u brojnim ilustracijama, natpisima koji podsjećaju na zrakoplovne značke i skice koji služe kao recepti za koktele. Višeslojni dizajn nadopunjuju se raznim tonovima obojene folije, različitim lakovima, uzorcima i reljefom.

Kalendar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendar Promotivni kalendar web stranice portala goo (http://www.goo.ne.jp) funkcionalni je kalendar s listom za svaki mjesec koja se pretvara u džep koji vam omogućuje da čuvate i upravljate svojim posjetnicama, bilješkama i primanjima. , Tema je Crveni niz kako bi se prikazala veza između goo-a i njegovih korisnika. Oba kraja džepa zapravo se drže crvenim šavovima koji postaju vrhunac dizajna. Kalendar u ugodno izražajnom obliku, baš je pravi za 2014. godinu.

Čajni Set

Wavy

Čajni Set Inspiriran travertinskom terasom u prirodi, Wavy je čajni set koji će vam donijeti jedinstveno iskustvo čaja. Inovativne ručke razvijene su da udobno stanu u vaše ruke. Sklonivši šalicu dlanovima, otkrit ćete da se otvara poput vodenog ljiljana i dovesti vas do trenutka spokoja.

Nakit

Poseidon

Nakit Nakit koji dizajniram izražava moje osjećaje. Predstavlja me kao umjetnika, dizajnera i također kao osobu. Okidač za stvaranje Posejdona bio je postavljen u najmračnijim satima mog života kada sam se osjećao uplašen, ranjiv i trebam zaštitu. Prvenstveno sam ovu kolekciju dizajnirao da se koristi u samoobrani. Iako je ta ideja izblijedjela tijekom ovog projekta, ona i dalje postoji. Posejdon (bog mora i „potres zemlje“, potresa u grčkoj mitologiji) je moja prva službena zbirka i namijenjen je jakim ženama, a imao je za cilj pružiti osjećaju snage i samopouzdanja.

Etikete

Stumbras Vodka

Etikete Ova Stumbrasova klasična kolekcija votke oživljava stare litvanske tradicije izrade votke. Dizajn čini stari tradicionalni proizvod bliskim i relevantnim za današnjeg potrošača. Zelena staklena boca, datumi važni za izradu litvanske votke, legende temeljene na istinitim činjenicama i ugodni, upečatljivi detalji - uvijeni izrez podsjeća na stare fotografije, koso na šipki na dnu koja nadopunjava klasičnu simetričnu kompoziciju, a slova i boje koje prenose identitet svake pod marke, sve čine tradicionalnu kolekciju votke netradicionalnom i zanimljivom.

Kalendar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalendar Gradimo gradove s tobom. Poruka koju prenosi NTT East Japan Corporate Sales Promotion nalazi se u ovom kalendaru radnog stola. Gornji dio listova kalendara izrezan je raznobojnim zgradama, a preklapajući se listovi čine jedan sretan grad. To je kalendar koji možete uživati u promjeni krajolika linije zgrada svakog mjeseca i ispunjava vas osjećajem da budite sretni cijelu godinu.