Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nakit

Poseidon

Nakit Nakit koji dizajniram izražava moje osjećaje. Predstavlja me kao umjetnika, dizajnera i također kao osobu. Okidač za stvaranje Posejdona bio je postavljen u najmračnijim satima mog života kada sam se osjećao uplašen, ranjiv i trebam zaštitu. Prvenstveno sam ovu kolekciju dizajnirao da se koristi u samoobrani. Iako je ta ideja izblijedjela tijekom ovog projekta, ona i dalje postoji. Posejdon (bog mora i „potres zemlje“, potresa u grčkoj mitologiji) je moja prva službena zbirka i namijenjen je jakim ženama, a imao je za cilj pružiti osjećaju snage i samopouzdanja.

Naziv projekta : Poseidon, Ime dizajnera : Samira Mazloom, Ime klijenta : samirajewellery.

Poseidon Nakit

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.