Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Broš

Chiromancy

Broš Svaka osoba je jedinstvena i originalna. To je vidljivo i po obrascima na našim prstima. Nacrtane linije i znakovi naših ruku također su prilično originalni. Uz to, svaka osoba ima niz kamenja, koja su im po kvaliteti bliska ili povezana s osobnim događajima. Sve ove značajke daju promatraču koji razmišlja, toliko poučnih i atraktivnih, što omogućava izradu personaliziranog nakita na temelju ovih linija i znakova pojedinih stvari. Ova vrsta ukrasa i nakita - čini vaš osobni umjetnički kôd

Naziv projekta : Chiromancy, Ime dizajnera : Victor A. Syrnev, Ime klijenta : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Broš

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.