Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nakit

Angels OR Demons

Nakit Svjedoci smo stalne bitke između dobra i zla, tame i svjetla, dana i noći, kaosa i reda, rata i mira, heroja i negativca svaki dan. Bez obzira na našu religiju ili nacionalnost, ispričana nam je priča o našim stalnim suputnicima: anđeo koji sjedi na našem desnom ramenu i demon s lijeve strane, anđeo nas uvjerava da činimo dobro i bilježi naša dobra djela. činiti loše i vodi evidenciju o našim lošim djelima. Anđeo je metafora za naš "superego", a đavo zalaže za "Id" i stalnu bitku između savjesti i nesvjesnog.

Naziv projekta : Angels OR Demons, Ime dizajnera : Samira Mazloom, Ime klijenta : Samira.Mazloom Jewellery.

Angels OR Demons Nakit

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.