Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dekor Boca

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Dekor Boca Zlatna votka "Litvanska votka". Black Edition ”naslijedio je svoj ekskluzivni izgled iz litvanske narodne umjetnosti. Rhombus i jagodične kosti, u kombinaciji s malim kvadratima, vrlo su česti uzorci litvanske narodne umjetnosti. Iako su reference na ove nacionalne motive dobile modernije oblike - misteriozni prošli odraz pretvorio se u modernu umjetnost. Prevladavajuća zlatna i crna boja naglašavaju izuzetan postupak filtracije votke kroz ugljen i zlatne filtere. To je ono što čini „litvansko votko zlato“. Black Edition "tako osjetljivo i kristalno čisto.

Naziv projekta : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Ime dizajnera : Asta Kauspedaite, Ime klijenta : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Dekor Boca

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.