Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Markiranje I Pakiranje

Leman Jewelry

Markiranje I Pakiranje Vizualno rješenje novog identiteta Leman Jewelryja bio je potpuno novi sustav koji će razotkriti luksuz, izvrstan, ali sofisticiran i minimalan osjećaj. Novi logotip inspiriran Lemanovim radnim procesom, njihovom uslugom dizajna haute couture, kreirajući sve dijamantske oblike koji okružuju simbol zvijezde ili sjaj, stvarajući sofisticirani simbol, a odjekuje i sjajni efekt dijamanta. Slijedom toga, svi kolateralni materijali proizvedeni su s visokokvalitetnim detaljima kako bi se istakla i obogatila raskoš svih novih marki vizualnih elemenata.

Naziv projekta : Leman Jewelry, Ime dizajnera : M — N Associates, Ime klijenta : Leman Jewelry Vietnam.

Leman Jewelry Markiranje I Pakiranje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.