Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ovjesna Svjetiljka

Spin

Ovjesna Svjetiljka Spin, koji je dizajnirao Ruben Saldana, je suspendirana LED svjetiljka za akcentno osvjetljenje. Minimalistički izraz njegovih bitnih linija, njegova zaobljena geometrija i oblik daju Spinu njegov lijep i skladan dizajn. Tijelo, u potpunosti proizvedeno od aluminija, daje lakoću i konzistenciju, istovremeno djelujući kao hladnjak. Njegova stropna podloga na stropu i ultra tanki tenzor stvaraju osjećaj zračne plovnosti. Dostupan u crno-bijeloj boji, Spin je savršeno svjetlo koje se postavlja za šankove, pulta, vitrine ...

Naziv projekta : Spin, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin Ovjesna Svjetiljka

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.