Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Reflektor

Thor

Reflektor Thor je LED reflektor, koji je dizajnirao Ruben Saldana, s vrlo visokim fluksom (do 4.700Lm), potrošnjom od samo 27W do 38W (ovisno o modelu) i dizajnom s optimalnim termičkim upravljanjem koji koristi samo pasivno rasipanje. Zbog toga se Thor ističe kao jedinstveni proizvod na tržištu. Thor unutar svoje klase ima kompaktne dimenzije jer je vozač integriran u svjetlosni krak. Stabilnost njegovog središta mase omogućava nam da ugradimo onoliko Thora koliko želimo bez izazivanja nagiba staze. Thor je LED reflektora idealna za okruženja s jakim potrebama svjetlosnog toka.

Naziv projekta : Thor, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Reflektor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.