Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Ydin

Stolica Ydin stolicu možete montirati sami, bez korištenja posebnih alata, zahvaljujući jednostavnom sustavu za spajanje. 4 identična stopala nisu postavljena ni po jednom redoslijedu, a betonsko sjedalo, koje djeluje kao kamen temeljac, drži sve na svom mjestu. Stopala su izrađena od drveta otpada koji dolazi od proizvođača stepenica, lako se obrađuje tradicionalnim tehnikama obrade drva i na kraju ulju. Sjedalo je jednostavno ulijevano u trajni UHP beton ojačan vlaknima. Samo 5 dijelova koji se mogu razdvojiti i koji su spremni za isporuku krajnjim kupcima još jedan je argument održivosti.

Kolica S Rashlađenim Sirom

Coq

Kolica S Rashlađenim Sirom Patrick Sarran kreirao je kolica od sira Coq 2012. godine. Čudnost ovog valjanog predmeta pobudi znatiželju gostiju, ali nemojte pogriješiti, ovo je prije svega radni alat. To se postiže stiliziranom lakiranom bukovom strukturom, obloženom cilindričnim crveno lakiranim ogrtačem koji se može objesiti sa strane kako bi se razotkrio asortiman zrelih sireva. Koristeći ručku za pomicanje kolica, otvaranje kutije, izvlačenje ploče kako bi napravili prostor za tanjur, zakretanje ovog diska za rezanje dijelova sira, konobar može razviti postupak u mali komad umjetnosti.

Rashlađena Pustinjska Kolica

Sweet Kit

Rashlađena Pustinjska Kolica Ovaj mobilni izlog za posluživanje deserta u restoranima kreiran je 2016. godine i posljednji je komad u K asortimanu. Dizajn Sweet-Kit ispunjava zahtjev za elegancijom, upravljivošću, volumenom i transparentnošću. Mehanizam otvaranja temelji se na prstenu koji se okreće oko diska od akrilnog stakla. Dva bukovana prstena od bukve su staze za okretanje, kao i ručke za otvaranje vitrine i za pomicanje kolica oko restorana. Te integrirane značajke pomažu u postavljanju mjesta za uslugu i ističu prikazane proizvode.

Usluga Toplog Napitka Sa Svježim Biljkama

Herbal Tea Garden

Usluga Toplog Napitka Sa Svježim Biljkama Patrick Sarran stvorio je Biljni čajni vrt kao jedinstven predmet za Landmark Mandarin Oriental iz Hong Konga 2014. Voditelj ugostiteljstva htio je kolica na kojima bi mogao izvesti ceremoniju čaja. Ovaj dizajn ponovno koristi kodove koje je Patrick Sarran razvio u svojim kolicima serije K, uključujući KEZA kolica za sir i multifunkcionalna kolica Km31, pod utjecajem kineskog pejzažnog slikarstva.

Kolica Za Šampanjac

BOQ

Kolica Za Šampanjac BOQ je ledena kolica za posluživanje šampanjca na prijemima. Izrađena je od drveta, metala, smole i stakla. Kružna simetrija organizira predmete i materijale kao sastavni dio dizajna. Standardne flaute su spremljene u vijenac, s glavom prema dolje, ispod ladice od bijele smole, zaštićene od prašine i udaraca. Sastav, gotovo cvjetni, poziva goste da formiraju krug da kušaju dragocjeno piće. Prije svega, to je konobar djelotvorna scenska oprema.

Višeslojna Kolica

Kali

Višeslojna Kolica Ova stepenica je jedan od elemenata dizajnerske serije K za brend QUISO. Izrađen je od lijepo izrađenog masivnog drveta. Čvrsta i skladna izvedba čini ga idealnim za posluživanje alkohola na restoranskom stolu. Radi sigurnosti i elegancije usluge, čaše se vise s jastuka, boce su imobilizirane protiv kliznog premaza, industrijski kotači imaju glatko i tiho kotrljanje.