Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 2

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 2 osmišljen je kako bi prkosio prirodi sigurnosnih proizvoda i umanjio zastrašivanje i strah od tehnoloških i psiholoških aspekata. Njegov dizajn reinterpretira poznate elemente kućnog računala kako bi pružio prijatan izgled ruralnim građanima oko Tajlandske granice. Glasovni i vizualni sadržaji na zaslonu korisnici prvi put vode korak po korak. Dvoslojni ton na ploči za ispis prsta jasno označava zone skeniranja. MBAS 2 jedinstveni je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući više jezika i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.

Naziv projekta : CVision MBAS 2, Ime dizajnera : Prompong Hakk, Ime klijenta : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 Automatizirani Imigracijski Terminal

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.