Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodajni Centar

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Prodajni Centar Dizajn kombinira narod sjeveroistoka s nježnošću i gracioznošću Juga kako bi omogućio život pun inkluzije. Pametan dizajn i kompaktan raspored proširuju unutarnju arhitekturu. Dizajner koristi jednostavne i međunarodne dizajnerske vještine s čistim elementima i običnim materijalima, koji čine prostor prirodnim, ležernim i jedinstvenim. Dizajn je prodajni centar s 600 četvornih metara, a cilj mu je dizajnirati moderan orijentalni prodajni centar, čineći srce stanovnika tihim i odbaciti buku izvana. Budite spori i uživajte u ljepoti života.

Prodajni Centar

Yango Poly Kuliang Hill

Prodajni Centar Ovaj dizajn ima za cilj istražiti kako donijeti oduševljeno iskustvo prigradskog idiličnog života, koji tjera ljude da vode dobar život i navodi ljude da se kreću prema orijentalnom pjesničkom stanu. Dizajner koristi modernu i jednostavnu vještinu dizajna s prirodnim i običnim materijalima. Fokusirajući se na duh i zanemarujući formu, dizajn kombinira elemente krajolika Zen i kulturu čaja, zaljubljene osjećaje ribara, kišobran od uljanog papira. Rukovanjem detaljima uravnotežuje funkciju i estetiku, a život čini umjetničkim.

Vila

Tranquil Dwelling

Vila Dizajn koristi dizajnerske tehnike formalne ravnoteže kao osnove za prenošenje orijentalne umjetničke koncepcije. Usvaja elemente bambusa, orhideje, cvijeta šljive i krajolika. Jednostavni zaslon nastaje produženjem oblika bambusa oduzimanjem betonskog oblika i zaustavlja se tamo gdje bi trebao stati. Raspored dnevnog boravka i blagovaonice gore-dolje definira ograničenje prostora i utjelovljuje prostor orijentalne perspektive koji je rijedak i krpa. Oko teme jednostavnog života i laganog putovanja, pokretne linije su jasne, to je novi pokušaj za životnu sredinu ljudi.

Brendiranje Salona Ljepote

Silk Royalty

Brendiranje Salona Ljepote Cilj procesa brendiranja je svrstati marku u vrhunsku kategoriju, prilagodivši se svjetskim trendovima u šminkanju i njezi kože. Elegantan u svom interijeru i eksterijeru, nudeći klijentima luksuzno bijeg za povlačenje u samoposluživanje, a odlazak obnovljen. Uspješno prenošenje iskustva potrošačima ugrađeno je u postupak dizajniranja. Stoga je razvijen salon Alharir koji izražava ženstvenost, vizualne elemente, raskošne boje i teksture s pažnjom na fine detalje kako bi dodao više samopouzdanja i udobnosti.

Pametni Kuhinjski Mlin

FinaMill

Pametni Kuhinjski Mlin FinaMill je snažni kuhinjski mlin s izmjenjivim i nadopunjivim mahunama začina. FinaMill je jednostavan način za uzdizanje kuhanja s odvažnim okusom svježe mljevenih začina. Jednostavno napunite mahune za višekratnu upotrebu suhim začinima ili začinskim biljem, stavite mahunu na mjesto i pritiskom na tipku sameljite točnu količinu začina koja vam je potrebna. Zamijenite mahune začina sa samo nekoliko klikova i nastavite kuhati. To je jedina brusilica za sve vaše začine.

Stan

Nishisando Terrace

Stan Ova etažirana kuća sastoji se od 4 kuće na tri kata nižeg volumena i nalazi se na lokaciji blizu središta grada. Cedar rešetka koja okružuje izvan zgrade štiti privatnost i izbjegava sputavanje degradacije tijela zgrade zbog izravnog sunčevog svjetla. Čak i s jednostavnim kvadratnim planom, spiralnom 3D konstrukcijom izrađenom spajanjem privatnog vrta na različitim razinama, svaka soba i hodnik stubišta vode do maksimalnog volumena ove zgrade. Promjena fasade od cedrovih ploča i kontrolirani razmjeri mogu omogućiti da ova zgrada i dalje bude organska i stapa se s trenutnim promjenama u gradu.