Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

TER

Restoran TER je koncept restorana koji je razvijen nakon šume Art Sella u Malga Costa, Italija. Nevolja je stvorila pitanje - Kako izgleda "stabilan" prostor? Fizički i fizički. Kako se prostor može oživjeti nakon što doživi katastrofu? Restoran se stapa s okolinom, djelujući kao još jedna stijena u krajoliku. Razlikuje ga dim koji proizlazi iz njegovog središta, što stvara osjećaj privlačnosti i spletki. To je prizor koji ljude privlači prema središtu - ponovno uspostavljajući srž Art Art Sella.

Naziv projekta : TER, Ime dizajnera : Coral Mesika, Ime klijenta : COCO Atelier.

TER Restoran

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.