Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

TER

Restoran TER je koncept restorana koji je razvijen nakon šume Art Sella u Malga Costa, Italija. Nevolja je stvorila pitanje - Kako izgleda "stabilan" prostor? Fizički i fizički. Kako se prostor može oživjeti nakon što doživi katastrofu? Restoran se stapa s okolinom, djelujući kao još jedna stijena u krajoliku. Razlikuje ga dim koji proizlazi iz njegovog središta, što stvara osjećaj privlačnosti i spletki. To je prizor koji ljude privlači prema središtu - ponovno uspostavljajući srž Art Art Sella.

Naziv projekta : TER, Ime dizajnera : Coral Mesika, Ime klijenta : COCO Atelier.

TER Restoran

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.