Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poklon Set Za Gurmansku Hranu

Saintly Flavours

Poklon Set Za Gurmansku Hranu Saintly Flavors je poklon set za gurmansku hranu koji je namijenjen kupcima high-end dućana. Slijedom trenda u kojem su hrana i blagovaonica postali u modi, inspiracija za projekt dolazi iz modne teme Kat Gala iz katoličanstva 2018. godine. Jeremy Bonggu Kang pokušao je stvoriti izgled koji plijeni poglede potrošača vrhunskih trgovina, koristeći ukrašeni i tradicionalni ilustracijski stil ilustracije kako bi predstavio bogatu tradiciju umjetnosti i kvalitetnu izradu hrane u katoličkim samostanima.

Naziv projekta : Saintly Flavours, Ime dizajnera : Bonggu (Jeremy) Kang, Ime klijenta : Jeremy Bonggu Kang.

Saintly Flavours Poklon Set Za Gurmansku Hranu

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.