Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poklon Set Za Gurmansku Hranu

Saintly Flavours

Poklon Set Za Gurmansku Hranu Saintly Flavors je poklon set za gurmansku hranu koji je namijenjen kupcima high-end dućana. Slijedom trenda u kojem su hrana i blagovaonica postali u modi, inspiracija za projekt dolazi iz modne teme Kat Gala iz katoličanstva 2018. godine. Jeremy Bonggu Kang pokušao je stvoriti izgled koji plijeni poglede potrošača vrhunskih trgovina, koristeći ukrašeni i tradicionalni ilustracijski stil ilustracije kako bi predstavio bogatu tradiciju umjetnosti i kvalitetnu izradu hrane u katoličkim samostanima.

Naziv projekta : Saintly Flavours, Ime dizajnera : Bonggu (Jeremy) Kang, Ime klijenta : Jeremy Bonggu Kang.

Saintly Flavours Poklon Set Za Gurmansku Hranu

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.