Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotografija

Livaboards of Maldives

Fotografija Slika snimljena za živopisne ploče na Maldivima na fotografiji s naslovom 2014. godina. Snimljena je pomoću stalnog dronovskog oktoktotra s Nikon D4 na njemu. jedinstveni pogled na brod Maldivi Mosaique, u savršenom položaju i okruženju. Ideja je bila pokazati živopisne ploče Maldiva u svom službenom časopisu. Inspiracija za ovu sliku dolazi u prirodu i jednostavnost s obzirom na dizajn naslovnice. Slika mora biti što je moguće minimalnija, što ostavlja prostor u slici i za tekst.

Naziv projekta : Livaboards of Maldives, Ime dizajnera : Ismail Niyaz Mohamed, Ime klijenta : A.N Associates.

Livaboards of Maldives Fotografija

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.