Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotografija

Livaboards of Maldives

Fotografija Slika snimljena za živopisne ploče na Maldivima na fotografiji s naslovom 2014. godina. Snimljena je pomoću stalnog dronovskog oktoktotra s Nikon D4 na njemu. jedinstveni pogled na brod Maldivi Mosaique, u savršenom položaju i okruženju. Ideja je bila pokazati živopisne ploče Maldiva u svom službenom časopisu. Inspiracija za ovu sliku dolazi u prirodu i jednostavnost s obzirom na dizajn naslovnice. Slika mora biti što je moguće minimalnija, što ostavlja prostor u slici i za tekst.

Naziv projekta : Livaboards of Maldives, Ime dizajnera : Ismail Niyaz Mohamed, Ime klijenta : A.N Associates.

Livaboards of Maldives Fotografija

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.