Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesak

My Soul

Privjesak Privjesak My Soul suvremeni je dizajn klasičnog realizma koji kombinira skladnu i glatku topologiju s realizmom cvijeća i ptica. Ljiljani i hummingbird nisu slučajni izbor. Kopriva je simbol snage za ljude koji su prošli puno u životu, a ljiljani su dobro poznati po dugotrajnom cvjetanju i ljepoti. Kombinacija dva simbola prikazuje bezvremensku dušu koja duhovni rast ostvaruje izazovima u životu. Ovaj privjesak mogao bi se koristiti kao šarm za narukvicu.

Naziv projekta : My Soul, Ime dizajnera : Larisa Zolotova, Ime klijenta : Larisa Zolotova.

My Soul Privjesak

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.