Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesak

My Soul

Privjesak Privjesak My Soul suvremeni je dizajn klasičnog realizma koji kombinira skladnu i glatku topologiju s realizmom cvijeća i ptica. Ljiljani i hummingbird nisu slučajni izbor. Kopriva je simbol snage za ljude koji su prošli puno u životu, a ljiljani su dobro poznati po dugotrajnom cvjetanju i ljepoti. Kombinacija dva simbola prikazuje bezvremensku dušu koja duhovni rast ostvaruje izazovima u životu. Ovaj privjesak mogao bi se koristiti kao šarm za narukvicu.

Naziv projekta : My Soul, Ime dizajnera : Larisa Zolotova, Ime klijenta : Larisa Zolotova.

My Soul Privjesak

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.