Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Jaje S Finim Draguljima

The Movie Theatre

Jaje S Finim Draguljima Ovaj umjetnički objekt inspiracija je za bezvremenske Fabergeove dragulje i legendu Marilyn Monroe. Fino nakitno jaje filmskog kina velik je kinetički fini nakit koji kombinira umjetnički objekt i skulpturu. Lik Marilyn projicirao je na fotografiji koju je 1957. snimio Richard Avedon, na kojoj pozira s obožavateljima noja. Film Theatre bio je proizvod ručne izrade i digitalnih tehnologija izrade koji je izrađen od srebra i postavljen je sa 193 kubika od cirkonija. Objekt se sastoji od 3 dijela: Kazalište, unutarnji dio koji se okreće i skulptura Marilyn.

Naziv projekta : The Movie Theatre, Ime dizajnera : Larisa Zolotova, Ime klijenta : Larisa Zolotova.

The Movie Theatre Jaje S Finim Draguljima

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.