Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Jaje S Finim Draguljima

The Movie Theatre

Jaje S Finim Draguljima Ovaj umjetnički objekt inspiracija je za bezvremenske Fabergeove dragulje i legendu Marilyn Monroe. Fino nakitno jaje filmskog kina velik je kinetički fini nakit koji kombinira umjetnički objekt i skulpturu. Lik Marilyn projicirao je na fotografiji koju je 1957. snimio Richard Avedon, na kojoj pozira s obožavateljima noja. Film Theatre bio je proizvod ručne izrade i digitalnih tehnologija izrade koji je izrađen od srebra i postavljen je sa 193 kubika od cirkonija. Objekt se sastoji od 3 dijela: Kazalište, unutarnji dio koji se okreće i skulptura Marilyn.

Naziv projekta : The Movie Theatre, Ime dizajnera : Larisa Zolotova, Ime klijenta : Larisa Zolotova.

The Movie Theatre Jaje S Finim Draguljima

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.