Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Jaje S Finim Draguljima

The Movie Theatre

Jaje S Finim Draguljima Ovaj umjetnički objekt inspiracija je za bezvremenske Fabergeove dragulje i legendu Marilyn Monroe. Fino nakitno jaje filmskog kina velik je kinetički fini nakit koji kombinira umjetnički objekt i skulpturu. Lik Marilyn projicirao je na fotografiji koju je 1957. snimio Richard Avedon, na kojoj pozira s obožavateljima noja. Film Theatre bio je proizvod ručne izrade i digitalnih tehnologija izrade koji je izrađen od srebra i postavljen je sa 193 kubika od cirkonija. Objekt se sastoji od 3 dijela: Kazalište, unutarnji dio koji se okreće i skulptura Marilyn.

Naziv projekta : The Movie Theatre, Ime dizajnera : Larisa Zolotova, Ime klijenta : Larisa Zolotova.

The Movie Theatre Jaje S Finim Draguljima

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.