Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sklopivi Naočale

Blooming

Sklopivi Naočale Sonjin dizajn naočala nadahnuo je cvjetanje cvijeća i rani okviri naočala. Kombinirajući organske oblike prirode i funkcionalne elemente okvira naočala, dizajner je razvio kabriolet s kojim se može lako manipulirati dajući nekoliko različitih izgleda. Proizvod je također dizajniran s praktičnom sklopivom mogućnošću, zauzimajući što manje prostora u torbi za nosače. Leće su izrađene od lasersko izrezanog pleksiglasa s cvjetnim otiscima Orhideje, a okviri su izrađeni ručno koristeći mesing od pozlaćenih 18k.

Naziv projekta : Blooming, Ime dizajnera : Sonja Iglic, Ime klijenta : Sonja Iglic.

Blooming Sklopivi Naočale

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.