Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sklopivi Naočale

Blooming

Sklopivi Naočale Sonjin dizajn naočala nadahnuo je cvjetanje cvijeća i rani okviri naočala. Kombinirajući organske oblike prirode i funkcionalne elemente okvira naočala, dizajner je razvio kabriolet s kojim se može lako manipulirati dajući nekoliko različitih izgleda. Proizvod je također dizajniran s praktičnom sklopivom mogućnošću, zauzimajući što manje prostora u torbi za nosače. Leće su izrađene od lasersko izrezanog pleksiglasa s cvjetnim otiscima Orhideje, a okviri su izrađeni ručno koristeći mesing od pozlaćenih 18k.

Naziv projekta : Blooming, Ime dizajnera : Sonja Iglic, Ime klijenta : Sonja Iglic.

Blooming Sklopivi Naočale

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.