Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Oznaka

Brainfood

Oznaka Oznake Brainfood je humorističan pristup aktivnosti čitanja kao "hrane za mozak", pa su oblikovane u žlicu, vilicu i nož! Ovisno o vašim čitanjima, vrsti literature, možete odabrati pravi oblik, npr. za romantiku i ljubavne priče preferirajte oznaku sa žlicom, za filozofiju i poeziju viljušku, a za čitanja iz komedija i scifija možete odabrati nož. Oznake dolaze u mnogim temama. Ovdje su grčka hrana, grčko ljeto i grčki motivi, kao novi prijedlog za dizajn tradicionalnog grčkog suvenira.

Naziv projekta : Brainfood, Ime dizajnera : Natasha Chatziangeli, Ime klijenta : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Oznaka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.