Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Oznaka

Brainfood

Oznaka Oznake Brainfood je humorističan pristup aktivnosti čitanja kao "hrane za mozak", pa su oblikovane u žlicu, vilicu i nož! Ovisno o vašim čitanjima, vrsti literature, možete odabrati pravi oblik, npr. za romantiku i ljubavne priče preferirajte oznaku sa žlicom, za filozofiju i poeziju viljušku, a za čitanja iz komedija i scifija možete odabrati nož. Oznake dolaze u mnogim temama. Ovdje su grčka hrana, grčko ljeto i grčki motivi, kao novi prijedlog za dizajn tradicionalnog grčkog suvenira.

Naziv projekta : Brainfood, Ime dizajnera : Natasha Chatziangeli, Ime klijenta : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Oznaka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.