Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trgovina Naočalama

Optika Di Moda

Trgovina Naočalama U zgradi koja je nekada bila mađarskom skladatelju Franzu Lisztu, Optika di Moda okuplja originalne značajke iz 19. stoljeća i suvremeni dizajn u srcu Budimpešte. Izložena opeka uokviruje trgovinu i uspoređuje je s glatkim bijelim vitrinama, pultima i podovima. Prostor osvjetljavaju lusteri, a jedinice prikaza osvjetljene su svijetlim bijelim svjetlima. Charles Eames nadahnute stolice i jednostavni stolovi potiču kupce da provode vrijeme u trgovini, a specijalističke sobe za optički pregled odvojene su staklenim vratima na stražnjoj strani sobe.

Naziv projekta : Optika Di Moda, Ime dizajnera : Tamas Csiszer, Ime klijenta : Csiszer Design Studio.

Optika Di Moda Trgovina Naočalama

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.