Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trgovina Naočalama

Optika Di Moda

Trgovina Naočalama U zgradi koja je nekada bila mađarskom skladatelju Franzu Lisztu, Optika di Moda okuplja originalne značajke iz 19. stoljeća i suvremeni dizajn u srcu Budimpešte. Izložena opeka uokviruje trgovinu i uspoređuje je s glatkim bijelim vitrinama, pultima i podovima. Prostor osvjetljavaju lusteri, a jedinice prikaza osvjetljene su svijetlim bijelim svjetlima. Charles Eames nadahnute stolice i jednostavni stolovi potiču kupce da provode vrijeme u trgovini, a specijalističke sobe za optički pregled odvojene su staklenim vratima na stražnjoj strani sobe.

Naziv projekta : Optika Di Moda, Ime dizajnera : Tamas Csiszer, Ime klijenta : Csiszer Design Studio.

Optika Di Moda Trgovina Naočalama

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.