Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Slixy

Sat Satovi su dizajnirani da budu minimalistički, a opet elegantni i uvažavaju tradiciju satova jednostavnim rukama, oznakama i zaobljenim oblikom, istodobno pomičući granice pomoću boje i sugestivnog imena marke. Pozornost je posvećena materijalima i svojstvima kao i dizajnu, jer krajnji kupac danas to želi - dobar dizajn, povoljne cijene i kvalitetni materijali. Satovi se sastoje od safirnog kristalnog stakla, nehrđajućeg čelika za kućište, kremenova kretanja koju je napravila švicarska tvrtka Ronda, vodootpornosti od 50 m i obojenog kožnog remena da ga dovrše.

Naziv projekta : Slixy, Ime dizajnera : Miroslav Stiburek, Ime klijenta : SLIXY.

Slixy Sat

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.