Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Slixy

Sat Satovi su dizajnirani da budu minimalistički, a opet elegantni i uvažavaju tradiciju satova jednostavnim rukama, oznakama i zaobljenim oblikom, istodobno pomičući granice pomoću boje i sugestivnog imena marke. Pozornost je posvećena materijalima i svojstvima kao i dizajnu, jer krajnji kupac danas to želi - dobar dizajn, povoljne cijene i kvalitetni materijali. Satovi se sastoje od safirnog kristalnog stakla, nehrđajućeg čelika za kućište, kremenova kretanja koju je napravila švicarska tvrtka Ronda, vodootpornosti od 50 m i obojenog kožnog remena da ga dovrše.

Naziv projekta : Slixy, Ime dizajnera : Miroslav Stiburek, Ime klijenta : SLIXY.

Slixy Sat

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.