Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Daska Za Peglanje

DAZZL360

Daska Za Peglanje Ploča za glačanje nije promijenjena od kad je započela, iako se mnogi smatraju teškom dužnošću. Dazzl360 Daska za glačanje inovativni je novi proizvod koji će zauvijek promijeniti način glačanja. Značajke okretanja ploče za 360 stupnjeva olakšavaju i brže glačanje. Ovaj inovativni sustav za peglanje sadrži dodatnu kopču za hlače, detaljnu ploču za vrat i rukave, 360 nogavice s okretnim okretom, vješalica za krpe nakon pegla, osam razina podešavanja i EZ mehanizam za zaključavanje za praktično sklapanje i spremanje.

Naziv projekta : DAZZL360, Ime dizajnera : Lee Kibeom, Ime klijenta : DAZZL360.

DAZZL360 Daska Za Peglanje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.