Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Daska Za Peglanje

DAZZL360

Daska Za Peglanje Ploča za glačanje nije promijenjena od kad je započela, iako se mnogi smatraju teškom dužnošću. Dazzl360 Daska za glačanje inovativni je novi proizvod koji će zauvijek promijeniti način glačanja. Značajke okretanja ploče za 360 stupnjeva olakšavaju i brže glačanje. Ovaj inovativni sustav za peglanje sadrži dodatnu kopču za hlače, detaljnu ploču za vrat i rukave, 360 nogavice s okretnim okretom, vješalica za krpe nakon pegla, osam razina podešavanja i EZ mehanizam za zaključavanje za praktično sklapanje i spremanje.

Naziv projekta : DAZZL360, Ime dizajnera : Lee Kibeom, Ime klijenta : DAZZL360.

DAZZL360 Daska Za Peglanje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.