Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračka

Sofia

Igračka Dizajn je inspiriran slovenskim drvenim kolicima za lutke iz 19. stoljeća. Dizajnerima koji su se postavili pred izazovima bio je uzimanje igračke stare više stoljeća, dajući joj opet svrhu, učiniti je privlačnom, korisnom, zanimljivim dizajnerskim, drugačijim i nadasve jednostavnim i elegantnim. Autori su dizajnirali moderan prijenosni dječji krevetić za lutke. Osmislili su organski oblik, ilustrirajući mekoću odnosa djeteta i igračke za bebe. U osnovi se izrađuje od drveta i tekstila. Može se koristiti za spavanje, prijevoz i spremanje lutki. Ova igračka potiče društvenu igru.

Naziv projekta : Sofia, Ime dizajnera : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Ime klijenta : kukuLila.

Sofia Igračka

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.