Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračka

Sofia

Igračka Dizajn je inspiriran slovenskim drvenim kolicima za lutke iz 19. stoljeća. Dizajnerima koji su se postavili pred izazovima bio je uzimanje igračke stare više stoljeća, dajući joj opet svrhu, učiniti je privlačnom, korisnom, zanimljivim dizajnerskim, drugačijim i nadasve jednostavnim i elegantnim. Autori su dizajnirali moderan prijenosni dječji krevetić za lutke. Osmislili su organski oblik, ilustrirajući mekoću odnosa djeteta i igračke za bebe. U osnovi se izrađuje od drveta i tekstila. Može se koristiti za spavanje, prijevoz i spremanje lutki. Ova igračka potiče društvenu igru.

Naziv projekta : Sofia, Ime dizajnera : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Ime klijenta : kukuLila.

Sofia Igračka

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.