Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Tekant

Stolica Tekant je moderna stolica zbog materijala od kojih je izrađena i kako struktura funkcionira. Njegova suština proizlazi iz geometrijske kombinacije strateškog pregleda građevine, koja proizlazi iz geometrijske igre trokuta, zbog čega je Tekant visoko otporna stolica. Metakrilatna presvlaka je uključena da izrazi osjećaj lakoće i vizualnu jasnoću što strukturu čini glavnim elementom stolice. Tekant se može poigrati različitim bojama strukture i metakrilatnih presvlaka, tako da možete napraviti vlastitu kombinaciju Tekant stolica.

Naziv projekta : Tekant, Ime dizajnera : Sebastian Dominguez Enrich, Ime klijenta : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.