Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Tekant

Stolica Tekant je moderna stolica zbog materijala od kojih je izrađena i kako struktura funkcionira. Njegova suština proizlazi iz geometrijske kombinacije strateškog pregleda građevine, koja proizlazi iz geometrijske igre trokuta, zbog čega je Tekant visoko otporna stolica. Metakrilatna presvlaka je uključena da izrazi osjećaj lakoće i vizualnu jasnoću što strukturu čini glavnim elementom stolice. Tekant se može poigrati različitim bojama strukture i metakrilatnih presvlaka, tako da možete napraviti vlastitu kombinaciju Tekant stolica.

Naziv projekta : Tekant, Ime dizajnera : Sebastian Dominguez Enrich, Ime klijenta : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.