Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ugradna Rasvjeta

Drop

Ugradna Rasvjeta Drop je lagan spoj koji je dizajniran u potrazi za minimalističkom estetikom i spokojnom atmosferom. Njegova inspiracija bila je prirodna svjetlost, hlad, svjetlosna svjetla, smirenost i spokoj. Besprijekoran spoj funkcionalnosti i ljepote, savršen sklad postignut stropnim i svjetlosnim ugradnjom. Drop je osmišljen kao gradijent, a ne smetnja, kako bi se promovirao dizajn interijera koji teče prirodno, minimalistički i ugodno. Naš cilj je bio da dobijemo estetske trendove i pretvorimo ih u dizajnerske vrijednosti koje će se primijeniti na ovu novu rasvjetu. Elegancija i izvedba, savršeno ujedinjeni.

Naziv projekta : Drop, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Ugradna Rasvjeta

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.