Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ugradna Rasvjeta

Drop

Ugradna Rasvjeta Drop je lagan spoj koji je dizajniran u potrazi za minimalističkom estetikom i spokojnom atmosferom. Njegova inspiracija bila je prirodna svjetlost, hlad, svjetlosna svjetla, smirenost i spokoj. Besprijekoran spoj funkcionalnosti i ljepote, savršen sklad postignut stropnim i svjetlosnim ugradnjom. Drop je osmišljen kao gradijent, a ne smetnja, kako bi se promovirao dizajn interijera koji teče prirodno, minimalistički i ugodno. Naš cilj je bio da dobijemo estetske trendove i pretvorimo ih u dizajnerske vrijednosti koje će se primijeniti na ovu novu rasvjetu. Elegancija i izvedba, savršeno ujedinjeni.

Naziv projekta : Drop, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Ugradna Rasvjeta

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.