Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajnerski Stol

Curly

Dizajnerski Stol Ovaj višenamjenski stol dizajnirali su dizajneri principa Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui i Lorene Faure. On djeluje kao središnji element u interijeru. Ukupni oblik prepun je razigranih wiggly krivulja, što se dramatično razlikuje od tradicionalnih formalnih simetričnih tablica, pa se ističe kao skulpturalni komad za privlačenje i interakciju s korisnicima. Izgleda da su krivulje na prvi pogled slučajne, no svaka je krivulja pažljivo osmišljena kako bi potaknula različite položaje sjedala i društvene interakcije.

Naziv projekta : Curly , Ime dizajnera : Bean Buro, Ime klijenta : Bean Buro.

Curly  Dizajnerski Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.