Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajnerski Stol

Curly

Dizajnerski Stol Ovaj višenamjenski stol dizajnirali su dizajneri principa Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui i Lorene Faure. On djeluje kao središnji element u interijeru. Ukupni oblik prepun je razigranih wiggly krivulja, što se dramatično razlikuje od tradicionalnih formalnih simetričnih tablica, pa se ističe kao skulpturalni komad za privlačenje i interakciju s korisnicima. Izgleda da su krivulje na prvi pogled slučajne, no svaka je krivulja pažljivo osmišljena kako bi potaknula različite položaje sjedala i društvene interakcije.

Naziv projekta : Curly , Ime dizajnera : Bean Buro, Ime klijenta : Bean Buro.

Curly  Dizajnerski Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.