Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Prism

Stolić Za Kavu Prizma je tablica koja priča priču. Bez obzira iz kojeg kuta pogledate ovu tablicu, pokazat će vam nešto novo. Poput svjetla koje odbija svjetlost prizme - ova tablica uzima crte boje, izlaze iz jedne trake i transformira ih kroz svoj okvir. Tkanjem i uvijanjem njegove linearne geometrije ova se tablica transformira od točke do točke. Labirint miješanja boja stvara površine koje se spajaju u jednu cjelinu. Prizma ima minimalizam u svom obliku i funkciji, ali u kombinaciji sa složenom geometrijom unutar sebe otkriva nešto neočekivano i nadam se pomalo nerazumljivo.

Naziv projekta : Prism, Ime dizajnera : Maurie Novak, Ime klijenta : MN Design.

Prism Stolić Za Kavu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.