Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Prism

Stolić Za Kavu Prizma je tablica koja priča priču. Bez obzira iz kojeg kuta pogledate ovu tablicu, pokazat će vam nešto novo. Poput svjetla koje odbija svjetlost prizme - ova tablica uzima crte boje, izlaze iz jedne trake i transformira ih kroz svoj okvir. Tkanjem i uvijanjem njegove linearne geometrije ova se tablica transformira od točke do točke. Labirint miješanja boja stvara površine koje se spajaju u jednu cjelinu. Prizma ima minimalizam u svom obliku i funkciji, ali u kombinaciji sa složenom geometrijom unutar sebe otkriva nešto neočekivano i nadam se pomalo nerazumljivo.

Naziv projekta : Prism, Ime dizajnera : Maurie Novak, Ime klijenta : MN Design.

Prism Stolić Za Kavu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.