Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ventilirana Stožerna Vrata

JPDoor

Ventilirana Stožerna Vrata JPDoor je okretna vrata prilagođena korisnicima koja se spajaju sa sustavom prozora jalousie koji pomažu u stvaranju protoka ventilacije i istovremeno štede prostor. Dizajn je sve o prihvaćanju izazova i rješavanju ih uz pojedinačno istraživanje, tehnike i vjerujte. Bilo koji ispravan ili pogrešan nije nikakav dizajn, doista je vrlo subjektivan. Međutim, veliki dizajni ispunjavaju potrebe i zahtjeve krajnjih korisnika ili imaju velik utjecaj na zajednicu. Svijet je prepun različitog dizajnerskog pristupa u svakom kutku, stoga ne odustajte od istraživanja, "ostanite gladni budite glupi - Steve Job".

Naziv projekta : JPDoor, Ime dizajnera : Jerome Thia, Ime klijenta : Exuidea Design.

JPDoor Ventilirana Stožerna Vrata

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.