Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Cell

Stolić Za Kavu Ovaj komad namještaja želi poboljšati kvalitetu i estetiku unutarnjeg prostora te pokrenuti pitanja potrošnje i masovne proizvodnje. Ovaj se projekt sastoji od ćelija. Svaka ćelija odgovara različitoj potrebi, različitom prostoru za pohranu, različitih veličina i boja. Boje međusobno djeluju i s prostorom u koji su smješteni. Stol za kavu mogao bi biti na kotačima kako bi se postigla praktičnost u mobilnosti. Ako nije na kotačima, svaka ćelija se može odvojiti od ostatka i postaviti kao bočni stol. Uz to se ćelije iste boje i veličine mogu ponoviti i postaviti na zid.

Naziv projekta : Cell, Ime dizajnera : Anna Moraitou, Ime klijenta : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Stolić Za Kavu

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.