Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Cell

Stolić Za Kavu Ovaj komad namještaja želi poboljšati kvalitetu i estetiku unutarnjeg prostora te pokrenuti pitanja potrošnje i masovne proizvodnje. Ovaj se projekt sastoji od ćelija. Svaka ćelija odgovara različitoj potrebi, različitom prostoru za pohranu, različitih veličina i boja. Boje međusobno djeluju i s prostorom u koji su smješteni. Stol za kavu mogao bi biti na kotačima kako bi se postigla praktičnost u mobilnosti. Ako nije na kotačima, svaka ćelija se može odvojiti od ostatka i postaviti kao bočni stol. Uz to se ćelije iste boje i veličine mogu ponoviti i postaviti na zid.

Naziv projekta : Cell, Ime dizajnera : Anna Moraitou, Ime klijenta : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Stolić Za Kavu

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.