Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vozilo

Shark

Vozilo Morski pas je konceptno vozilo koje može transformirati vučnu silu u korisnu silu za letenje. Dizajnerska filozofija Sharka prvo je uhvatiti vučnu silu, a zatim će, kada se vozilo podigne s tla zbog otpora zraka, proći struja zraka kroz rupe na krakovima. Te će se rupe brzo otvoriti i zatvoriti na način da se Morski pas može održati uravnoteženijim.

Naziv projekta : Shark, Ime dizajnera : Amin Einakian, Ime klijenta : Amin Einakian.

Shark Vozilo

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.