Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vozilo

Shark

Vozilo Morski pas je konceptno vozilo koje može transformirati vučnu silu u korisnu silu za letenje. Dizajnerska filozofija Sharka prvo je uhvatiti vučnu silu, a zatim će, kada se vozilo podigne s tla zbog otpora zraka, proći struja zraka kroz rupe na krakovima. Te će se rupe brzo otvoriti i zatvoriti na način da se Morski pas može održati uravnoteženijim.

Naziv projekta : Shark, Ime dizajnera : Amin Einakian, Ime klijenta : Amin Einakian.

Shark Vozilo

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.