Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sustav Uštede Vode

Gris

Sustav Uštede Vode Smanjenje vodnih resursa ovih je dana svjetski problem. Ludo je što još uvijek koristimo pitku vodu za ispiranje toaleta! Gris je nevjerojatno isplativ sustav za uštedu vode koji može prikupiti svu vodu koju koristite za vrijeme tuširanja. Ovu prikupljenu sivu vodu možete ponovo koristiti za ispiranje toaleta, čišćenje kuće i određene aktivnosti pranja. Na taj način možete uštedjeti najmanje 72 litre vode / osobe / dan u prosječnom kućanstvu, što znači najmanje 3,5 milijardi litara uštedene vode u takvoj 50 milijuna stanovnika, kao što je Kolumbija.

Naziv projekta : Gris, Ime dizajnera : Carlos Alberto Vasquez, Ime klijenta : IgenDesign.

Gris Sustav Uštede Vode

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.