Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sustav Uštede Vode

Gris

Sustav Uštede Vode Smanjenje vodnih resursa ovih je dana svjetski problem. Ludo je što još uvijek koristimo pitku vodu za ispiranje toaleta! Gris je nevjerojatno isplativ sustav za uštedu vode koji može prikupiti svu vodu koju koristite za vrijeme tuširanja. Ovu prikupljenu sivu vodu možete ponovo koristiti za ispiranje toaleta, čišćenje kuće i određene aktivnosti pranja. Na taj način možete uštedjeti najmanje 72 litre vode / osobe / dan u prosječnom kućanstvu, što znači najmanje 3,5 milijardi litara uštedene vode u takvoj 50 milijuna stanovnika, kao što je Kolumbija.

Naziv projekta : Gris, Ime dizajnera : Carlos Alberto Vasquez, Ime klijenta : IgenDesign.

Gris Sustav Uštede Vode

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.