Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Top Box

NOSE Set Top Box

Set Top Box NOSE je jedan od najnovijih Smart Set Top Box tvrtke koji pruža digitalnu tehnologiju emitiranja za TV korisnike. Najvažniji lik NOSE-a je "skrivena ventilacija". Skrivena ventilacija omogućuje stvaranje jedinstvenih i jednostavnih dizajna. Unutar plastičnog poklopca nalazi se metalni kofer koji se koristi za sprečavanje pregrijavanja proizvoda.

Naziv projekta : NOSE Set Top Box, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Set Top Box

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.